Sandale verzi realizate din barete subțiri cu toc geometric deosebit – model Elena – Attu by Inspiring Lux

690 lei

Produsele Attu by Inspiring Lux  sunt design-uri proprii, create în atelierul nostru, cu materiale de cea mai bună calitate și cu multă atenție la detalii. Pantofii sunt realizați la comandă și sunt adaptați la dimensiunile fiecărei persoane (jumătăți de număr, rist mai mare, monturi, extra-elemente de design etc.). Pot fi realizați în numeroase culori, vă rugăm să ne solicitați dacă doriți pe o altă culoare decât modelul din imagine. În urma primirii unei comenzi, revenim cu un apel telefonic pentru a stabili detaliile comenzii dvs, mărimea corectă și data de livrare a comenzii. Fiind un produs realizat pe comandă, depunem eforturi în a livra rapid comanda, în 3 zile lucrătoare, însă în funcție de aglomerarea din anumite perioade, extindem livrarea până la maxim 10 zile lucrătoare.

Quantity

Descriere

Sandale verzi realizate din barete subțiri cu toc geometric deosebit – model Elena – Attu by Inspiring Lux

Toc scurt geometric

Barete din piele, foarte subțiri

Căptușeală piele

Talpă piele

 

Modul Elena este unul cu totul deosebit, în special prin forma tocului complet atipică. Deși foarte comode, sandalele Elena știu să îți scoată întreaga ținută în evidență. Întreaga sanda este creată doar din bretele subțiri, atent cusute, îmbinate spre un efect de vârf drept plin, dar care lasă piciorul să respire în zilele fierbinți ale verii.

 


Modelele Inspiring Lux sunt creații proprii în cadrul atelierului nostru de suflet, unde îmbinăm cele mai calitative elemente din piele pentru a vă oferi o încălțăminte deosebită și extrem de confortabilă. Zâmbetul dvs. este mulțumirea noastră și totodată confirmarea că producem lucruri de calitate. ATTU este identitatea dată magazinului nostru online, identitate sub care comercializăm produsele realizate în atelierul nostru. Vă mulțumim pentru alegere și apreciere, ne înclinăm cu recunoștință!

 

Ghid mărimi

Măsurătorile se fac pentru ambele picioare, de preferat dimineața, când picioarele nu sunt umflate. Pune piciorul pe o foaie de hârtie, stând așezată și purtând ciorapi sau nu, în funcție de pantoful vizat, și desenează conturul piciorului.

Ține creionul înclinat doar la călcâi.

L1 = distanta dintre cele mai depărtate 2 puncte (degetul mare și călcâi)
A = circumferința tălpii piciorului în dreptul monturilor
B = circumferința rist (grosimea) tălpii piciorului
C = circumferința (grosimea) gleznei
D = circumferința gambei (pulpa inferioara) – pentru cizme

Pentru a garanta o mișcare corectă a piciorului și un confort maxim, lungimea ideală a incălțămintei trebuie să fie cu 0,5 cm mai mare decât lungimea maximă măsurată a tălpii dumneavoastră. O încalțăminte confecționată bine nu va ceda în lungime, dar va ceda în lățime circa 3-5 mm.

Schema de aflare a numărului corect al pantofului este:
Pentru L1 = 23,5 cm lungimea piciorului de la călcâi până la limita degetului mare, se adaugă întotdeauna 0,5 cm pentru ca încălțămintea să fie confortabilă și se înmulțește cu 1,5 ceea ce înseamnă: 24 x 1,5 = 36, deci măsura corectă este 36.

Pielea naturală

Te rugăm să ai în vedere că lucrăm cu numeroase tipuri de piele, de la năbuc prespălat și până la piele lăcuită/ cu gritter, toate având numeroase particularități. Unele au mici puncte ce par a fi defecte, dar care fac parte din structura pieii, altele au diferite consistențe, sunt fie prea moi sau prea tari. Pielea naturală este un produs delicat, pretențios la îngrijire, și atent cu pielea piciorului. Noi aplicăm în fabrică fața naturală a pieii și nu intervenim asupra ei cu corecții. Nouă ne place imperfecțiunea și personalitatea pieii și așa o propunem clienților noștri.

Informații suplimentare

Culoare

verde

Mărime

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Material

piele moale, piele nappa, piele naturală, talpă piele

Model

Elena

Tip toc

geometric

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sandale verzi realizate din barete subțiri cu toc geometric deosebit – model Elena – Attu by Inspiring Lux”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *