About Us


S.C. ATTU Serv Consult S.R.L. Cod fiscal 18058064, Reg. Comertului J40/17662/2005, este o societate comerciala infiintata in anul 2005, specializata in servicii de consultanta si training, acreditata de CNFPA ca furnizor de formare profesionala a adultilor. In domeniul securitatii si sanatatii in munca, Serviciul extern de prevenire si protectie Attu ofera intreaga gama de servicii de prevenire a riscurilor la locul de munca si a incendiilor(PSI) Ne distingem prin seriozitate si calitatea serviciilor prestate, toate acestea fiind datorate pasiunii pe care fiecare dintre noi o avem pentru profesia noastra, capacitatii de a ne asuma rolurile in cadrul organizatiei si de a ni le duce la indeplinire. Principalul nostru scop este acela de a construi, de a ne implica activ in dezvoltarea personala, profesionala si de business a celor cu care venim in contact, imbogatindu-ne la randul nostru de fiecare data cu inca o experienta. Oamenii pregatiti, cunoscatori si constienti realizeaza lucruri extraordinare si suntem mandri sa fi adaugat o caramida la constructia pe care fiecare dintre clientii nostri a inaltat-o.Caci toti clientii si partenerii Attu, fie ei clienti organizationali, traineri sau participanti individuali la programele noastre educationale si de formare, sunt tratati cu consideratia cuvenita, astfel incat,colaborand cu noi, ei reusesc sa isi atinga obiectivele.

Specialisti ATTU:

  • IULIAN TUDOSIE (administrator)- economist,expert contabil membru al CECCAR,cu o experienta de peste 40 ani in domeniul financiar-contabil-salarizare. Este specialist/consultant Attu si evaluator riscuri SSM, PSI si situatii de urgenta, in cadrul Serviciului extern de prevenire si protectie al Attu Serv Consult. Activeaza de peste 10 ani ca formator acreditat CNFPA pentru formare profesionala in domeniile contabilitate, securitate si sanatate in munca, administrare de personal si salarizare. Este co-autor de manuale de formare profesionala a adultilor si autor de suporturi de curs, co-autor al Standardulului ocupational pt. ocupatia de Inspector Securitatea Muncii.
  • ADINA TANASA (coordonator programe pregatire profesionala) - sociolog,psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania in specialitatile psihologia muncii si organizationala, specialist/consultant Attu in resurse umane/management organizational, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul resurselor umane. Este formator acreditat CNFPA cu certificare TUV Thuringen si activeaza de 6 ani ca formator/trainer in domeniul resurselor umane si formator de formatori. Adina este proiectantul si coordonatorul tuturor programelor de formare si training din portofoliul Attu, autor si co-autor de suporturi de curs si manuale.
  • http://adinatanasa.blogspot.com http://attutraining.blogspot.com
  • RADU TANASA (consultant securitatea muncii)- inginer mecanic, specialist/consultant SSM si evaluator riscuri SSM, PSI si situatii de urgenta. Este coordonatorul Serviciului extern de prevenire si protectie al Attu Serv Consult, co-autor al Standardulului ocupational pt. ocupatia de Inspector Securitatea Muncii, co-autor de suporturi de curs si manuale de formare profesionala in domeniul securitatii si sanatatii in munca.
  • BRANDUSA TOPOR (trainer program Attu EduCare)-medic de familie cu competenta in urgente medico-chirurgicale in ambulatoriu, medic primar pediatrie cu o experienta de 27 ani, medic specialist medicina muncii. Este formator acreditat CNFPA pt. formare baby-sitteri.
  • GABRIELA TUDOR (asistent trainer program Attu EduCare)- asistent medical pediatrie cu o experienta de 35 ani, dintre care 20 ani ca asistent sef - medical pediatrie la Leaganul de copii Sfanta Ecaterina;Are o bogata experienta in formarea profesionala,sustinand timp de 20 ani sesiuni de formare in cadrul programelor anuale de formare a infirmierelor si cursuri practice pentru studentii medicinisti.

Parteneri si colaboratori ATTU:

  • Cabinet de psihologie clinica si psihoterapie cognitiv-comportamentala Serenity Center- psiholog Diana Petrisor.
  • Bogdan Milescu (trainer-colaborator Attu in programe soft-skills)- consultant in vanzari si comunicare de afaceri, cu o experienta de 12 ani in domeniu.Activeaza ca trainer la Omnisolutions (Comunicarea in vanzari si relatia cu clientul) si la WIFI Romania (Etica in afaceri; Managementul timpului). Este de 7 ani consultant si evaluator la firme de Mystery shopping, unde a dezvoltat programe de imbunatatire a calitatii in servicii si vanzari, pentru companii de renume din domeniile: bancar, distributie, auto, telefonie, imobiliare, benzinarii etc. Este autorul primei carti despre Mystery shopping, scrisa in Romania. Lector invitat la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), sustine seminarii despre Psihologia consumatorului si Masurarea performantelor in Resurse umane cu aplicatii in Marketing.